Caldo de albondigas

Caldo de albondigas

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Caldo de albondigas. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Caldo de albondigas is one of the most popular of current trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Caldo de albondigas is something which I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Caldo de albondigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Caldo de albondigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Caldo de albondigas is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Caldo de albondigas estimated approx 90 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Caldo de albondigas using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Este es un platillo muy delicioso y fácil de preparar, lo aprendí de mi madre (mami Chelo) y la verdad que a toda mi Fam. le ha encantado, es una comida completa ya que lleva verduras. Pero es mi favorito de Invierno principalmente, aunque claro lo puedes preparar en cualquier época del año.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Caldo de albondigas:

  1. 1 kg. carne molida de puerco
  2. 1/2 kg. carne molida de res
  3. 1 cebolla grande sin piel
  4. 2 tomates maduros roma
  5. 3 calabazas grandes
  6. 5 zanahorias medianas
  7. 12 papas chicas (moradas)
  8. 1 cda. orégano del cerro
  9. 1 pisca tomillo seco (si lo tienes fresco mejor)
  10. 1 cda. paprika
  11. 1 cda. cebolla granulada
  12. 3 huevos completos
  13. sal al gusto (1/2 cda. sopera)
  14. 1/2 taza arroz
  15. 1 cda. concentrado de pollo en polvo
  16. 6 ltrs. agua fria
  17. 1 poco aceite vegetal
  18. 1 cda. salsa Teriyaki
  19. 1 cda. salsa de soya
  20. 1 taza puré de tomate

Steps to make to make Caldo de albondigas

  1. Primero lavas perfectamente tus tomates roma, cebolla y los picas finamente. Pones en una olla profunda la mitad de esto y la otra mitad en un recipiente (sartén grande) , donde irá la carne.
  2. En el sartén donde pusiste la otra cantidad de tus guisantes picados, agregas la carne, los tres huevos, cebolla, arroz, paprika, cebolla granulada, salsas soya y teriyaki, y la mitad de la sal. Por otro lado sin olvidar nuestra olla mover ligeramente y cuando ya está acitronado, agregamos 3 litros de agua, el orégano, el tomillo y el concentrado de pollo. Dejamos a fuego alto a que comience a hervir, cuando ya haya hervido se reduce el fuego, por consiguiente, mezclamos vigorosamente nuestros ingredientes del sartén, y cuando ya están perfectamente integrados procedemos a hacer las albondigas.
  3. Cuando ya hemos hecho las albondigas, podemos hacer unas pequeñas (si es que hay niños) y algunas grandes (para adultos). Las podemos poner en algún plato o charola engrasada para que no se peguen hasta el momento de agregar a la olla.
  4. Le aumentas el fuego a tu olla nuevamente, y vas agregando una a una tus albondigas y cuando ya las tienes todas en la olla , le agregas el resto del agua. Así continuas con el fuego alto y cuando rompa el hervor le reduces nuevamente, sin mover tanto para que tus albondigas no se desbaraten.
    Nos olvidamos un poco de esto, y lavamos perfectamente nuestras verdura, las calabazas y zanahorias las picas a tu gusto y las papas simplemente las dejas así, enteras, cuando ya tiene una hora.
    Hirviendo tu comida, le agregas las papas, y dejas que siga hirviendo por unos 10 min. Y enseguida agregas el resto de la verdura. Lo dejas hervir por unos 10 min. mas. Pruebas como esta de sal y agregas el resto de la sal si es necesario y apagas . LISTO!!! Lo puedes acompañar con unos chilitos dorados si quieres un sabor picante, o con una rica salsa casera.
  5. Si por algo te quedan las puedes recalentar y sabrán hasta mas ricas al día siguiente!!! Buen provecho!!!

As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make simple changes to attain this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you don't require to learn them however only if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch dishes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Speedy Caldo de albondigas. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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