Pescado Dominguero y Espárragos Salteados

Pescado Dominguero y Espárragos Salteados

Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pescado Dominguero y Espárragos Salteados. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pescado Dominguero y Espárragos Salteados is one of the most favored of current trending foods in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Pescado Dominguero y Espárragos Salteados is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pescado Dominguero y Espárragos Salteados, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pescado Dominguero y Espárragos Salteados delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pescado Dominguero y Espárragos Salteados is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pescado Dominguero y Espárragos Salteados estimated approx 45min.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pescado Dominguero y Espárragos Salteados using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Habían los ingredientes necesarios y aprovechamos la excusa del Día del Padre.

#favoritasdepapá #finde

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pescado Dominguero y Espárragos Salteados:

  1. Pescado
  2. 8 medallones filete de pescado blanco (usa el de elección)
  3. 1 cda aceite de oliva
  4. 1/2 cda mantequilla
  5. 4 ramas tomillo
  6. 3 ajos medianos dignamente cortados
  7. 2/3 cda jengibre fresco cortado en cubos pequeños
  8. 5 gotas jugo maggie (o salsa de soja)
  9. al gusto sal
  10. al gusto pimienta negra
  11. Espárragos Salteados
  12. 200 gr espárragos bebés (tiernos)
  13. 1 cda aceite de oliva
  14. al gusto pimienta negra
  15. al gusto sal
  16. Puré Casero
  17. 4 jitomates cortados en cubos
  18. 1/3 cebolla mediana
  19. 1/3 chile serrano cortado en rodajas
  20. 1/3 cda mantequilla
  21. 1/2 taza vino blanco
  22. 1/2 cdita vinagre de manzana
  23. 1/2 cdita sazonador de caldo de pollo en polvo

Steps to make to make Pescado Dominguero y Espárragos Salteados

  1. Calentamos sartén y colocamos el aceite de oliva y mantequilla. Enseguida salpimentamos y colocamos las ramas de tomillo y las láminas de ajo. tapamos por breve tiempo y volteamos hasta que este cocido. Una vez listo, retiramos las ramas de tomillo y el resto lo separamos. Ojo, no tires el aceite, ya que aquí saltearemos los espárragos.
  2. Cuando tapé mi pescado, coloque por encima las espárragos para que se medio cocieran con vapor. Pero solo fueron como dos minutos, ya que retiremos nuestros pescados, con los jugos y aceites de estos, agregamos nuestros espárragos y salpimentamos al gusto. Salteamos aproximadamente por 2 minutos a fuego medio o incluso menos. Esto solo para que se frían por un momento y queden crocantes.
  3. Lamentablemente no se guardó la foto del proceso del puré casero. Pero explico: en este mismo sartén que conserva los sabores del pez y los espárragos. Vamos agregar nuestro jitomate picado, sal y pimienta negra, enseguida la cebolla y el sazonador de caldo de pollo. El chile serrano se va agregar al final de este punto. Recuerda que debes usar según tu gusto al picante.
  4. Dejamos qué se integren por un minuto y agregamos el vinagre y el agua. Pasado un minuto más, vamos agregar el vino blanco, esto nos ayudará a integrar todos los sabores. Queremos una salsa casera un tanto Espesa, pero no seca. Cocínala durante un minuto más a fuego medio alto.
  5. Emplatamos al gusto y listo.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward changes to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to standard cooking abilities for novices you don't require to learn them however only if you master some easy cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and simple lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will get your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Make Perfect Pescado Dominguero y Espárragos Salteados. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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